راهیابی به دو فینال آسیایی توسط شناگران کشورمان

شناگران ایران در ماده ١۰۰ متر کرال پشت و ۵۰*۴ آزاد تیمی با قرار گرفتن در بین ٨ نفر اول برای دومین بار پیاپی به فینال چهارمین دوره مسابقات آسیایی داخل سالن آسیا راه یافتند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، جمال چاوشی فر در ماده ١۰۰ متر کرال پشت با ثبت زمان ۵۶ ثانیه و ١۵ صدم ثانیه هفتم شد و به فینال مسابقات راه یافت، همچنین تیم ملی کشور مان در ماده ۵۰*۴ متر آزاد تیمی در مرحله مقدماتی در یک رقابت نفس گیر موفق شد به فینال چهارمین دوره بازی های آسیایی داخل سالن(اینچون – کره جنوبی) راه یابد.
در ماده ۵۰ متر پروانه افشین عسگری شناگر خوب کشورمان علی رغم شنای خوب و رکورد شکنی در ماده ۵۰ متر پروانه به دلیل خطا در استارت از مسابقات حذف شد و در همین ماده احمدرضا جلالی با ثبت رکورد ٢۵ ثانیه و ٧۴ صدم ثانیه هفدهم شد. علاوه بر این در ماده ٢۰۰ متر آزاد با توجه به حساسیت ماده ۵۰*۴ متر آزاد تیمی بنا به تشخیص کادر فنی از میرزایی و بیداریان در خواست شد که توان خود را برای ماده بعدی که امروز عصر در فینال برگزار خواهد شد حفظ کنند.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.