رضوانی: با حسن تدبیر مقام معظم رهبری شاهد حرکتی ملی در حمایت از کالای ایرانی خواهیم بود

رئیس فدراسیون شنا از آمادگی این فدراسیون در جهت معرفی و برند سازی کالای ایرانی برای گام برداشتن در مسیر خودکفایی و توسعه صادرات ملی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه واترپلو؛ محسن رضوانی رئیس فدراسیون با اشاره به اهمیت حمایت از تولید داخلی طبق فرمایش مقام معظم رهبری اظهار کرد: شعار امسال حمایت از کالای ایرانی است. بر همه ما به عنوان شهروندان جامعه بویژه مسئولان حوزه ورزش و ورزشکاران تکلیف است که از کالای ملی خود حمایت کنیم. حمایت از کالای ملی یعنی تداوم حرکت چرخ کارخانه ها، صنایع و رونق اقتصادی و تولید ثروت ملی که قطعا می تواند گره های زیادی را در مسیر توسعه کشور باز کند و مشکل اشتغال را برطرف نماید.

وی افزود: با حسن تدبیر مقام معظم رهبری در نامگذاری این سال انشالله شاهد یک حرکت ملی در تمام سطوح در حمایت از کالای ایرانی خواهیم بود. در این راستا فدراسیون و مجموعه خانواده شنا کشور نیز تلاش می کنند تا هر چه بیشتر از تولیدات داخلی استفاده کنند و با حمایت از طرح های دانش بنیان ملی در این راستا گام بردارند.

رئیس فدراسیون شنا یادآور شد: یکی از سیاست های ما در این فدراسیون تلاش در جهت صرفه جوی ارزی است. به طوری که با فعالیت درحوزه دیپلماسی ورزشی هماهنگی هایی را برای کاهش هزینه برگزاری اردوهای برون مرزی انجام داده ایم. به طور مثال تیم ملی واترپلو ایران هفته آینده سفری را به چین خواهد داشت و متقابلا چین نیز به ایران سفر می کند. بدین ترتیب ما در تهران از میهمان خود با پرداخت ریال پذیرایی می کنیم و در عوض در پرداخت ارز برای تامین هزینه اقامت در این کشور صرفه جویی انجام می دهیم.

رضوانی در پایان یادآور شد: ورزش به عنوان دومین پدیده فراگیر در سطح جهان می‌تواند بسیاری از مناسبات اقتصادی و سیاسی را تغییر دهد. ماهیت و رسالت ورزش در این دوره ترویج اخلاق و پهلوانی بوده که یکی از خصوصیات ویژه قهرمانان ایران زمین است. از این رو باید برای تعالی فرهنگ ایرانی در عرصه های داخلی و بین المللی تمام تلاش خود را به کار گیریم . قطعا حمایت تیم های ملی و باشگاهی ایران از تولید کنندگان داخلی و کالای ایرانی می تواند به معرفی کالا و خدمات ملی در سطح جهان کمک کند. تا انشاءالله علاوه بر بحث خودکفایی شاهد توسعه صاردات باشیم. مجموعه خانواده شنا این آمادگی را دارد تا از تمام پتانسیل تبلیغاتی خود در رویدادهای ملی و برون مرزی برای معرفی کالای ایرانی به جامعه مصرف داخلی و جهانی بهره ببرد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.