رضوانی به دلیل بیشترین حضور در بازیهای آسیایی مورد احترام مجامع بین المللی است

دبیر اجرایی فدراسیون شنا گفت: رضوانی به دلیل بیشترین حضور در بازیهای آسیایی مورد احترام مجامع بین المللی است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا:محسن سمیع‌زاده اظهار کرد: متاسفانه برخی انتقاد‌ها با عنوان کاپیتولاسیون در ورزش نسبت به تغییر و تحولات مطرح می‌شود که اساسا از نظر کارشناسی محلی از اعراب ندارد. هر فدراسیون جهانی مقرراتی دارد. مثلا فدراسیون جهانی شنا (فینا) به صراحت اعلام می‌کند تغییر رییس فدراسیون فقط در صورت فوت وی، عزل مجمع و استعفا و یا برکناری وی امکان‌پذیر است. بر کناری هم شرایطی چون پرونده قضایی و… دارد. این در قوانین فینا موجود است. درهمین قوانین به صراحت ذکر شده است وقتی یک رییس فدراسیون بنا به همین چهار _ پنج دلیل کنار می‌رود دبیر فدراسیون که دبیر مجمع هم است و بالاترین مقام اجرایی را برعهده دارد، باید در رأس امور قرار بگیرد وگرنه خارجی‌ها عاشق چشم و ابروی ما نیستند.
وی که با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفتگو می کرد ادامه داد: قهرمانان ملی از اعتبار ویژه‌ای در مجامع بین‌المللی برخوردار هستند. علی‌ دایی عضو کمیته فنی فیفا است در تمام مراسم رسمی او از طرف فیفا دعوت می‌شود، آیا خارجی‌ها دایی را دعوت می‌کنند یا لیاقت خودش بوده که در این پست انتخاب شده است. محسن رضوانی به هر صورت تنها ورزشکار ایران است که پنج دوره حضور در بازی‌های آسیایی را تجربه کرده است. وقتی یک نفر پنج دوره در بازی‌های آسیایی حضور پیدا می‌کند، در شورای المپیک آسیا از محبوبیت برخوردار می‌شود، چرا که در بین رکوردار‌ها محسوب می‌شود. رضازاده در وزنه‌برداری وحمید سجادی در دو میدانی به اسم کوچک شناخته می‌شوند. حالا این بحث‌ها با عنوان کاپیتولاسیون واقعا شیطنتی بیش نیست.
دبیر اجرایی فدراسیون شنا تاکید کرد: امور بین‌الملل وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک توام با هم این مساله تغییرات در فدراسیون شنا را پیگیری کردند. حالا این پیگیری‌ها جواب داده و به شرایط ایده‌آل رسیدیم. خرد جمعی که مورد تاکید رهبری است انجام شده است اما برخی به جای حمایت از این حرکت با کارشکنی‌ جو را مشوش می‌کند. دکتر عباسی واقعا مورد بی‌مهری قرار گرفت مساله تغییرات از سال ٢۰١۰ انجام می‌شود. در آن زمان که دکتر عباسی در راس کار نبود افرادی که از قبل در سازمان بودند باید موضوع را پیگیری می‌کردند. ورزشکار‌ها و اسطوره‌های ملی ما چون خادم، عبداله موحد، نصیری و رکوردار‌های ورزش ایران در سطح جهان شناخته شده هستند، حالا تعامل خوب آنها با مجامع بین‌المللی به معنی دخالت بیگانگان نیست. نمی‌دانم چرا برخی چنین حرف‌هایی را مطرح می‌کنند. رضوانی رکوردار حضور در بازی‌های آسیایی است وصرفا از این جهت مورد احترام مجامع بین‌المللی شنا قرار دارد. در هیچ ورزش چنین رکوردی سابقه نداشته است.
وی در پایان گفت: جمعی از خانواده شنا و بزرگان و پیشکسوتان این رشته ورزش نیز از حضور رضوانی استقبال کردند، حالا به خاطر تصمیم درست شخص وزیر و مجموعه وزارت ورزش داستان تعلیق و دغدغه‌ی مردم هم ختم به خیر شده است. واقعا باید از این تغییرات استقبال کنیم.

image_printپرینت مطلب

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.