روز خبرنگار مبارک

روز خبرنگار بر همه صاحبان قلم و اندیشه و مدافعان راستین حریم عدل و انصاف گرامی باد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ خبرنگاران همواره یکی از ارکان اصلی خانواده شنا بوده اند. تمام آن هایی که با قلم و دوربین خود به ثبت و ضبط وقایع شنا و شیرجه و واترپلو پرداختند و گاهی با نقد و گاهی با تفسیر خبر چون چشم بینای جامعه ما را به سوی بهتر شدن رهنمون ساختند، همان هایی که همیشه بدون ادعا کنارمان بودند و به عنوان مدافعان راستین حریم عدل و انصاف شناخته می شوند.

خانواده شنا، شیرجه و واترپلو ۱۷ مرداد سالروز گرامیداشت مقام خبرنگار را پاس می دارد و برای همه جامعه فعال رسانه کشور بویژه خبرنگاران این حوزه آرزوی موفقیت، سرافرازی و پایداری دارد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.