سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد + ویدئو

فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزشهای اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز سوم خرداد ۱۳۶۱ یکی از بارزترین جلوه‌های نصرالهی و یکی از مهمترین و زیباترین روزهای انقلاب اسلامی ایران است. در این روز شهر مقاوم خیز خرمشهر که پس از ۳۵ روز پایداری و مقاومت در ۴ آبان ۱۳۵۹ به اشغال دشمن در آمده بود، پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه) ، بار دیگر توسط رزمندگان اسلام فتح شد و پرچم اسلام بر فراز مسجد جامع و پل تخریب شده خرمشهر به اهتزاز در آمد.

سوم خرداد سال ۱۳۹۴ با آغاز دهمین دوره مسابقات توسعه جهانی واترپلو با حضور ده تیم از سراسر جهان به میزبانی ایران همزمان شد. رقابت هایی که با نام و یاد شهدای هشت سال دفاع مقدس و عملیات آزادسازی خرمشهر زیباتر از همیشه آغاز شد.

در همین راسته کمیته روابط عمومی و فرهنگی فدراسیون شنا در مراسم افتتاحیه با پخش کلیپی تقارن این دو اتفاق مهم را به تصویر کشید و رقابت ها به طور رسمی آغاز شد.

آن رقابت ها در پایان با قهرمانی مردان ایران زمین و جهادگران عرصه ورزش به پایان رسید.

برای مشاهده این ویدئو روی علامت پخش کلیک کنید.

نمایشگر ویدیو

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.