سالروز میلاد حضرت مسیح(ع) و فرارسیدن سال جدید میلادی مبارک باد

فدراسیون شنا در پیامی میلاد حضرت عیسی مسیح علیه‌ السلام و فرارسیدن سال جدید میلادی را به همه مسیحیان جهان تبریک و شادباش می‌گوید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود. کریسمس نه یک زمان و یک فصل، بلکه در واقع گرامیداشت صلح، دوستی،رحیم و بخشنده بودن در جهان هستی است.

ولادت با سعادت پیام‌آور توحید، صلح و مهربانی، سمبل صبر و شکیبایی و همچنین آغاز سال نو میلادی را به تمام هموطنان مسیحی و رهروان این پیامبر پاک خداوند تبریک میگویم و امدواریم سالی سر شار از صلح، دوستی، سلامتی، شادی و خوشبختی در پیش داشته باشند.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.