سام واژیر: با آمادگی کامل به ناگویا می‌روم/ مسابقات جهانی جوانان فرصت مهمی برای رسیدن به اوج آمادگی است

ملی‌پوش شیرجه ایران با اشاره به روند درمانی آسیب‌دیدگی اخیر خود، از آمادگی برای حضور قدرتمند در مسابقات جهانی جوانان و بازی‌های آسیایی ناگویا خبر داد.

سام واژیر، درباره آخرین وضعیت مصدومیت خود اظهار کرد: در حال حاضر دستم در گچ است و طبق برنامه از اوایل ژوئن تمرینات تخصصی‌ام را دوباره آغاز می‌کنم، اما در تمام این مدت تمریناتم را قطع نکرده‌ام و هر روز در سالن بدنسازی و تمرینات خشکی حضور دارم.

وی افزود: به محض باز شدن گچ دستم، تمرینات اصلی شیرجه را از سر می‌گیرم. خوشبختانه آمادگی جسمانی بسیار خوبی دارم، چون حتی در دوران مصدومیت نیز تمرینات بدنی‌ام را ادامه دادم و از نظر قدرت بدنی شرایط بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده‌ام.

ملی‌پوش شیرجه ایران در ادامه با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو گفت: پیش از بازی‌های آسیایی ناگویا، در مسابقات شیرجه جوانان جهان که به میزبانی کرواسی برگزار می‌شود، شرکت خواهم کرد.

این مسابقات فرصت بسیار مهمی برای من است تا در بالاترین سطح آمادگی قرار بگیرم.

واژیر خاطرنشان کرد: دو سال پیش نیز در رقابت‌های جوانان جهان در برزیل حضور داشتم و با وجود اینکه جوان‌ترین عضو رده سنی خود بودم، نتایج خوبی کسب کردم. مطمئن هستم امسال هم می‌توانم عملکرد موفقی در کرواسی داشته باشم و با آمادگی کامل راهی بازی‌های آسیایی ناگویا شوم.

منبع : آنا

image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.