سایت وزارت ورزش مرجع رسمی اعلام تغییرات است/فعالیت های فدراسیون بدون وقفه پیش می رود

مدیر اجرایی فدراسیون شنا با بیان اینکه هنوز هیچ خبر رسمی مبنی بر تغییر سرپرست این فدراسیون اعلام نشده تاکید کرد: سایت وزارت ورزش مرجع رسمی اعلام هر گونه تغییر در مدیریت فدراسیون شنا است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، محسن سمیع زاده ضمن بیان این مطلب در خصوص شایعات اخیر مبنی بر جایگزینی محسن رضوانی دبیر فدراسیون شنا به جای برانوش نیک بین سرپرست این فدراسیون اظهار داشت: تا کنون هیچ خبر رسمی از سوی وزارت ورزش در این زمینه منتشر نشده و سایت این وزارتخانه مرجع نهایی اعلام تغییرات احتمالی خواهد بود.
وی با بیان اینکه رسانه ها از هر گونه گمانه زنی در این راستا پرهیز کنند تصریح کرد: بهتر است منتظر بمانیم تا مسئولان وزارت ورزش در این زمینه با فراغ بال تصمیم گیری کنند و پس از جمع بندی نهایی این خبر از سوی وزارتخانه رسما اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه فعالیت های فدراسیون طبق برنامه بدون وقفه پیش می رود در گفتگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: فدراسیون شنا طبق برنامه مصوب مجمع عمومی برنامه های خود را پیش می برد و هیچگونه خللی در اجرای برنامه ها وجو ندارد و امیدواریم با تصمیم وزارت ورزش اتفاقات مثبتی را در خانواده شنای کشور شاهد باشیم.

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.