ستارگان تبریز قهرمان لیگ شنا بانوان آذربایجان شرقی شد

سومین و آخرین مرحله لیگ شنای بانوان استان آذربایجان شرقی با قهرمانی تیم ستارگان الف تبریز به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ آخرین مرحله لیگ شنای بانوان استان آذربایجان شرقی با عنوان “گرامیداشت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب” با قهرمانی تیم ستارگان الف تبریز به پایان رسید، سومین مرحله از این رقابت‌ها روز گذشته(حمعه) در استخر میرداماد تبریز با رقابت ۸ تیم حاضر پیگیری شد و در پایان سه مرحله، تیم ستارگان الف تبریز با کسب ۱۵۹۲ امتیاز نخست ایستاد و تیم های شهید قاضی الف با ۱۴۳۰ و ستارگان ب با ۱۲۷۰ امتیاز مقام های دوم و سوم مجموع تیمی این مسابقات را کسب کردند.

شناگران برتر این دوره از مسابقات نیز به ترتیب در رده سنی زیر ۱۲ سال اسرا پناهی، رده سنی ۱۳-۱۴ سال مهدیه علی وردی و رده سنی بالای ۱۵ سال ثنا ادیمی انتخاب شدند.

مه لقا مهدوی نائب رئیس هیات شنای استان با حضور در محل مسابقات، شنای بانوان استان آذربایجان شرقی را رو به رشد دانستند و در این خصوص افزود: طبق برنامه ریزی هیات شنای استان در وهله اول می بایست ورزش شنا را بصورت همگانی گسترش دهیم و سپس در راستای قهرمان پروری حرکت کنیم که به لطف و یاری خداوند توانستیم ضمن جذب حداکثری دختران به ورزش شنا ، لیگ استانی را در جهت قهرمان پروری و ایجاد شور و نشاط در بین دختران گسترش دهیم و امیدواریم در سالهای آتی به لطف حمایت های فدراسیون شنا و همچنین اداره کل ورزش و جوانان استان بتوانیم دختران را به ورزش مفرح شنا جذب کنیم.

ستارگان الف تبریز، ستارگان ب تبریز، استخر شهید قاضی طباطبایی الف، استخر شهید قاضی طباطبایی ب، استخر آبادگران، هیات شنای میانه، هیات شنای اهر و هیات شنای مراغه تیم های های حاضر در لیگ ۱۳۹۷ بانوان استان آذربایجان شرقی هستند.

 

برای مشاهده مجموع امتیازات مرحله سوم کلیک کنید.

برای مشاهده نتایج کامل مرحله سوم کلیک کنید. 

 

 

 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.