سومین دوره کلینیک بیومکانیک و تجزیه و تحلیل مهارتهای پیشرفته شنا با تدریس دکتر خبازیان و خشایار حضرتی

با استقبال علاقه مندان سومین دوره کلینیک بیومکانیک و تجزیه و تحلیل مهارتهای پیشرفته شنا با تدریس دکتر بهزاد مهدی خبازیان و خشایار حضرتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ با توجه به استقبال علاقه‌مندان به حضور در کلینیک بیومکانیک و تجزیه و تحلیل مهارتهای پیشرفته شنا ویژه مربیان درجه ۱ و ۲، کمیته آموزش فدراسیون در نظر دارد سومین دوره این کلینیک را برگزار کند.

ضمنا باتوجه به درخواست فراوان مربیان درجه ۳ شنا، در این دوره اجازه حضورمربیان درجه۳ نیز داده شده است ولی تسهیلات آموزشی کلینیک برای مربیان درجه ۳ فقط کسب  ۱۵ امتیاز سالانه خواهد بود.

لازم به ذکر است این کلینیک به عنوان پیش نیاز دوره مربیگری درجه ۱ و دوره تربیت مدرسی شنا و کسب ۱۵ امتیاز سالانه و ارتقاء درنظر گرفته شده است.

دکتر بهزاد مهدی خبازیان (سرمربی اسبق تیم ملی شنا) و خشایار حضرتی ( مربی تیم ملی شنا) تدریس در این کلینیک را بر عهده دارند.

 

برنامه زمان‌بندی کلینیک:

شنبه ۱۸ بهمن  – ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۵ (کرال سینه)

یکشنبه ۱۹ بهمن  – ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۵ ( کرال پشت)

شنبه ۲۵ بهمن – ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۵ (شنای قورباغه)

یکشنبه ۲۶ بهمن –  ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۵ (شنای پروانه)

شنبه  ۲ اسفند – ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۵ (استارت‌ها و برگشت‌ها)

شهریه شرکت در این کلینیک ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال است و ثبت نام صرفا از طریق سامانه مجازی آموزش امکانپذیر است.

 

نحوه ثبت نام:

۱- عضویت در سامانه بانک اطلاعاتی فدراسیون شنا و تکمیل پروفایل ( register.irsf.ir)

۲- بارگذاری کارت مربیگری درجه ۲ به بالا شنا در درخواست تائید سوابق پروفایل

۳- ثبت نام در دوره اصلی سامانه ( انتخاب کلینیک بیومکانیک و تجزیه و تحلیل پیشرفته شنا)

۴- در زمان های کلینیک،  ورود در سامانه آموزش مجازی فدراسیون https://swim1399.ir تالار کلینیک مربی گری با تایپ کد ملی ( به انگلیسی) در سطرهای کلمه کاربری و گذرواژه

 

 

 

WhatsApp-Image-2020-12-22-at-11.38.53

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.