شیرجیان: میزبانی مسابقات جهانی انگیزه‌ها را بالا می‌برد

کارشناس و ملی پوش اسبق واترپلو ایران گفت: واترپلو از دیرباز همیشه جزو رشته‌هایی به شمار می‌رفت که روی سکوی قرار می‌گرفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ به نقل از خبرگزاری برنا، علی اکبر شیرجیان، کارشناس و ملی پوش اسبق واترپلو ایران با اشاره به رشد چشمگیر این رشته ورزشی در چند ماه اخیر در گفتگو با خبرنگار برنا اظهار کرد: واترپلو از دیرباز همیشه جزو رشته‌هایی به شمار می‌رفت که روی سکوی قرار می‌گرفت. بنابراین این که بگوییم پیشرفت واترپلو فقط مخصوص این چندماه اخیر است درست نیست. هرچند که ملی پوشان ما چه در رده سنی بزرگسالان و چه در رده سنی جوانان در این چند ماه گذشته روند خوبی را طی کردند.

وی افزود: متاسفانه از سال ۲۰۰۶ براساس این باور که واترپلو شانس کسب مدال ندارد از تمام پیکارهای آسیایی کنار گذاشته شد و خوشبختانه بعد از ۱۲ سال ملی پوشان در اولین حضور آسیایی خود در بازی‌های آسیایی جاکارتا عملکرد خوبی به نمایش گذاشتند و ثابت کردند که توانایی کسب مدال دارند.

شیرجیان درمورد بحث میزبانی مسابقات قهرمانی جوانان جهان در سال ۲۰۱۹ اظهار کرد: قطعا این موضوع برای ایران و به خصوص واترپلو حائز اهمیت است. این موضوع علاوه بر این که به لحاظ معنوی برای کشورمان سرمایه محسوب می‌شود می‌تواند باعث انگیزه ورزشکاران برای کسب جایگاه های بالاتری هم بشود. بالاخره این که بتوانیم میزبان ۲۴ کشور خارجی در کشورمان باشیم نشان از توانایی ما می‌دهد. امیدوارم با این موضوع موافقت شود و در دور بعدی رقابت‌ها میزبان مسابقات باشیم.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.