غفوری: اتفاق غیر مترقبه‌ای رخ نداده و نمی‌دهد

رییس کمیته فنی واترپلو و مسئول تیم اجرایی فیناترافی٬ مراحل انجام امور اجرایی برای برگزاری هرچه بهتر این پیکارها را طبق پیش‌بینی‌های انجام شده اعلام کرد و از روند کار راضی به نظر می‌رسد.
انسیه ورزنده/
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، خبرگزاری باشگاه خبرنگاران نوشت:
نادر غفوری رییس کمیته فنی واترپلو اظهارداشت: فرصت زیادی تا شروع مسابقات باقی نمانده باید تمام برنامه‌ها را برای اجرای هرچه بهتر این رقابت‌ها بدون وقفه انجام دهیم. خوشبختانه تاکنون اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ نداده و انشاالله هم رخ نمی‌دهد و کارها براساس برنامه‌ریزی ادامه می‌یابد.
وی تصریح کرد: پیش از آنکه به بحث فنی بپردازیم باید بگویم که انگیزه واترپولوییست‌های تیم ملی بسیار بالاست و این مساله می‌تواند در فیناترافی کمک بزرگی به امتیاز آوریشان کند، البته ناگفته نماند که طبق تمریناتی که ملی‌پوشان به طور مستمر و منسجم داشتند هم‌اکنون از شرایط مطلوبی برخوردار بوده و آماده جنگیدن در آب مقابل تیم‌های مدعی هستند.
رییس کمیته فنی واترپلو در ادامه گفت: برخی تیم‌های هم گروه ایران ناشناخته هستند ولی معتقدم سطح واترپلو ما آنقدر خوب است که مهم نیست رقبا از چه کشورهایی هستند، با قدرت مقابلشان صف‌آرایی کرده و از نام ایران دفاع می‌کنیم، برای رسیدن به مقام و سکو باید تمام حریفان را از پیش رو برداشت.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.