قلی زاده: چوکا باید به نیمه نهایی لیگ واترپلو راه یابد

کاپیتان تیم چوکای گیلان با اشاره به راه دشواری که چوکا در پیش دارد، گفت: با تمام سختی های لیگ می خواهیم جز چهار تیم نهایی باشیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ آرمین قلی زاده کاپیتان تیم چوکای گیلان در مود آمادگی این تیم گفت: متاسفانه تیم چوکا استخر تمرینی در استان گیلان ندارد و برای تمرین از استخر بندر انزلی استفاده می کنیم و هفته ای سه جلسه در انزلی شنا می کنیم. البته بازیکنان انگیزه خوبی دارند و با تمام مشکلات به وجود آمده سر تمرینات حاضر می شوند و تمام تلاش خود را انجام می دهند.

وی در ادامه افزود: نتیجه ای که در هفته اول بازی ها در مقابل زنجان به دست آمد نتیجه ای بود که تا کنون برای چوکا سابقه نداشته است. باید به این نکته اشاره کنم که تیم چوکا از نظر زمانی برای آماده کردن تیم وقت کمی داشت و از نظر تعداد بازیکن نیز با سایر تیم ها تفاوت دارد. تیم زنجان هر لحظه در حال تعویض است و بازکن تازه نفس به میدان می آورد و متاسفانه تیم ما به دلیل نداشتن بازیکن ذخیره از نظر قدرت بدنی جلوی حریف تازه نفس کم می آورد و این یک امر کاملاً طبیعی است.

قلی زاده که در پست دفاع سانتر بازی می کند در مورد حریفان خود یادآور شد: در تیم چوکا پست دفاع سانتر بازی می کنم اما در تیم ملی در گوش چپ بازی می کردم. در حال حاضر علی پیروز خواه و میلاد محمدی حریفان من هستند که در طول مسابقات درگیری های بسیاری بین ما به وجود می آید. البته بیرون از مسابقات دوستان خوبی هستیم و رابطه صمیمانه ای با یکدیگر داریم.

کاپیتان تیم چوکای گیلان هدف اصلی تیم را حضور بین چهار تیم نهایی لیگ برتر واترپلو اعلام کرد و گفت: بازیکنان تیم چوکا جوان هستند و انگیزه خوبی برای شرکت در این رقابت ها دارند. تمامی آنها تلاش می کنند تا چوکای گیلان جز چهار تیم نهایی لیگ برتر واترپلو قرار بگیرد. البته شاید بتوانیم برای حضور هرچه بهتر یک بازیکن موثر دیگر نیز به تیم اضافه کنیم.

وی با مثبت ارزیابی کردن حضور تیم آینده سازان در لیگ برتر واترپلو گفت: حضور تیم آینده سازان یک حرکت کاملاً حرفه ای بوده است و امیدوارم در سال های آینده نیز تکرار شود. حضور تیم ملی جوانان در لیگ به تجربه آنها می افزاید و باعث قویتر شدن آنها می شود. به خصوص برای بازیکنانی که در استان های دیگر زندگی می کنند همین امر باعث می شود که به بهانه حضور در لیگ در هفته چند روز در ترکیب تیم قرار بگیرند و مسابقه بدهند و در آمادگی باقی بمانند.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.