قهرمانی تهران در مسابقات واترپلو قهرمانی کشور زیر ۲۰ سال

تیم استان تهران با برتری در فینال مسابقات واترپلو قهرمانی کشور رده سنی زیر 20 بر سکوی نخست ایستاد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات واترپلو قهرمانی کشور رده سنی ۱۸ تا ۲۰ سال پسران چهارشنیه الی جمعه (۱۷ الی ۱۹ مهر ۱۳۹۸) در استخر قهرمانی آزادی پیگیری و به پایان رسید. این رقابت ها با حضور ۸ تیم در دو گروه پیگیری و پس از برگزاری مرحله گروهی و حذفی تیم تهران با پیروزی مقابل تیم توابع تهران در فینال این مسابقات بر سکوی نخست ایستاد. تیم یزد نیز با شکست تیم آذربایجان شرقی در دیدار رده بندی سوم شد.

با این حساب تیم استان تهران قهرمان مسابقات واترپلو قهرمانی کشور در رده زیر ۲۰ سال شد. تیم های توابع تهران و یزد نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.

تهران، توابع تهران، یزد، آذربایجان شرقی ، اصفهان، البرز، زنجان و فارس هشت تیم حاضر در این دوره از قابت‌ها بودند.

 

رده بندی نهایی چهار تیم برتر مسابقات واترپلو قهرمانی کشور زیر ۲۰ سال: 

  1. استان تهران 
  2. توابع تهران 
  3. یزد 
  4. آذربایجان شرقی 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.