لزوم حمایت از نیروهای مستعد ورزش‌های آبی در خطه قهرمان پرور اردبیل

رییس فدراسیون شنا در نشست با سجاد انوشیروانی مدیر کل ورزش و جوانان و یعقوب کشاورز رییس هیات شنا استان اردبیل از فعالیت های صورت گرفته در این استان در راستای توسعه شنا قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، عصر امروز(چهارشنبه) محسن رضوانی نشستی در محل فدراسیون با مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل و رییس هیات شنا این استان داشت.

در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت های انجام شده، ظرفیت های بالقوه این استان در راستای نیل به اهداف قهرمان پروری در رشته های آبی مورد ارزیابی قرار گرفت.

رضوانی با اشاره به سوابق قهرمانی سجاد انوشیروانی از او به عنوان یک نخبه ورزشی یاد کرد که می تواند حمایت های شایان ذکری از رشته شنا داشته باشد.

در این جلسه همچنین عملکرد یعقوب کشاورز در راس مدیریت هیات شنا استان اردبیل رضایت بخش عنوان شد و رییس فدراسیون ابراز امیدواری کرد شاهد ظهور قهرمانان جدید در رشته شنا از این خطه قهرمان پرور باشیم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.