محمد مهدی طیران: راحت بردیم

بازیکن تیم دانشگاه آزاد بعد از برد مقابل نفت امیدیه گفت: با شناخت نقاط ضعف حریف خیلی راحت پیروز شدیم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محمد مهدی طیران بازیکن تیم دانشگاه آزاد درباره بازی با تیم نفت امیدیه اظهار کرد: بازی خوبی بود. تیم دانشگاه آزاد از نظر نفرات و بازیکنان خیلی قوی تر از نفت امیدیه است. سطح مسابقه هم خیلی بالا بود چون هر دو تیم بازیکنان ملی پوش و قدرتمندی داشتند. در اوایل بازی تیم ها بیشتر در حال شناخت از یکدیگر بودند. به همین خاطر مسابقه نزدیک به هم پیش می رفت. در ادامه با شناخت بیشتری که از تیم امیدیه به دست آوردیم، توانستیم اختلاف امتیازها را زیاد کنیم و این تیم را شکست دهیم. هر چه قدر زمان بازی گذشت ما توانستیم نقاط ضعف حریف را بشناسیم و راحت تر با آن ها بازی کنیم.
 
بازیکن تیم دانشگاه آزاد بیان کرد: ما کادر فنی خیلی خوبی داریم. سرمربی و مربی تیم دانشگاه آزاد چندین سال بازیکن ثابت تیم ملی بودند. ما تمرینات منظمی داریم و همین تمرینات منظم را با هدف قهرمانی در لیگ ادامه می دهیم.
محمد مهدی طیران عنوان کرد: انتظار دارم که با یک سری برنامه ها ما شاهد این باشیم که در سال های بعد هم لیگ را با تیم های بیشتر برگزار کنیم. همچنین جوانان و ورزشکاران زیادی را به این رشته جذب کنیم. با برنامه ریزی و جذب اسپانسر و همچنین مدیریت خوب باشگاه ها در آینده روند بهتری خواهیم داشت.

او در ادامه گفت: از رشته های شنا، شیرجه و واترپلو از نظر تبلیغاتی، رسانه و سرمایه گذاری سازمان تربیت بدنی حمایت نمی شود. همین باعث می شود اسپانسرها در رسانه و… دیده نشوند در نتیجه هزینه زیادی هم در واترپلو نکنند. با تمهیدات لازم باید رویه ای را در نظر بگیریم که تعداد پخش بازی های واترپلو بیشتر شود. باید به واترپلو بهای بیشتری داد. هشت سال است که تیم ملی واترپلو کشورمان به بازی های آسیایی نرفته و خیلی ضربه دیده است. امیدوارم دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم. چون همه این اتفاقات باعث بی انگیزگی بازیکنان و کمبود تیم های واترپلو می شود.

او در پایان گفت: از فدراسیون و همه کسانی که برای این ورزش تلاش می کنند، تشکر می کنم. امیدوارم تیم های ملی جوانان و ساحلی کشورمان در مسابقات پیش رو موفق باشند.

 

انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان