مداحی فرد: نگاه ویژه دولتمردان به ورزش موجب توسعه سلامت می شود

رییس هیأت شنا استان فارس از رییس جمهور دولت تدبیر و امید خواست، نگاه ویژه ای به استان های برتر در زمینه ورزش داشته باشند و آنها را بیشتر حمایت کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از پایگاه تحلیلی خبری ورزش و جوانان استان فارس، محمد کاظم مداحی فرد در آستانه سفر هیات دولت به استان فارس بیان کرد : نگاه ویژه دولتمردان به ورزش موجب سلامت بیشتر جامعه می شود. حضور رییس جمهور و هیات دولت در استان فارس فرصتی است تا ضمن معرفی دستاورد های عرصه ورزش و جوانان استان،کمبود ها و نیازهای اساسی را به گوش آنها برسانیم.

مداحی فرد گفت: فارس استانی است که جاذبه گردشگری زیادی دارد و با توجه به این ظرفیت ها، تکمیل پروژه هایی نظیر دهکده المپیک و ورزشگاه ۵۰ هزار نفری میانرود می تواند میزبان بسیاری از رویداد های مهم بین المللی باشد که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر فرهنگی به نفع فارس و کشور است .

وی خاطر نشان کرد: مجموعه های ورزشی در استان فارس با اعتبارات فعلی نمی توانند امور خود را اداره کنند و می طلبد رییس جمهور دستور فرمایند بسته های حمایتی متناسب با هر مجموعه در طول سال در اختیار آنان قرار گیرد.

رییس هیأت شنا استان اظهار داشت: فارس یکی از قطب های شنا در کشور به شمار می رود و بیش از هر نیازی احتیاج به داشتن دو استخر سر پوشیده ۵۰ متری استاندارد داریم تا بتوانیم روند روبه رشد و طلایی خود را در داخل و خارج از کشور ادامه دهیم.

مداحی فرد،ضمن تشکر از مسوولان اداره کل ورزش و جوانان و شهرستان شیراز بیان داشت: نماینده ولی فقیه در استان فارس،استاندار و شهردار نیز با حمایت خود نشان دادند که علاقه زیادی به ورزش دارند که جای تقدیر دارد.

بنا بر این گزارش، قرار است رییس جمهور و اعضای هیات دولت اردیبهشت ماه به استان فارس سفر کنند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان