مراسم تجلیل از قهرمانان شنا و شیرجه استان آذربایجان شرقی

مراسم تجلیل از قهرمانان، افتخارآفرینان و مستعدین شنا و شیرجه استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی و افتخارآفرینان ورزش استان آذربایجان شرقی با حضور پورمحمدی استاندار ، رحمانی مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان و بهتاج مدیرکل ورزش و جوانان استان و همچنین مسئولان استان و کلانشهر تبریز در تالار پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این مراسم از قهرمانان و مستعدین شنا و شیرجه استان و همچنین مربیان آنها تجلیل بعمل آمد.

اسامی تجلیل شدگان:

مهدی انصاری
مجتبی ولیپور
سینا کوهى
پویا برقى
على قادرى
شروین علیزاده
مهدی یوسف پور

بابک نراقی اصل
علی شکول

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.