مسابقات واترپلو جام باشگاههای آسیا به تعویق افتاد

به درخواست کشور کویت و با موافقت کنفدراسیون شنای آسیا نهمین دوره مسابقات جام باشگاههای آسیا به تعویق افتاد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، این مسابقات قرار بود طی روزهای ١٩ لغایت ٢٣ اسفند ماه جاری به میزبانی کشور کویت برگزار شود که بنا به درخواست باشگاه “الکویت” کویت میزبان این مسابقات به روزهای ٣١ فروردین لغایت ۴ اردیبهشت ماه سال ١٣٩٢ موکول شد.
کشور کویت آماده نمودن برخی شرایط میزبانی را دلیل تعویق خود برای برگزاری این مسابقات به کنفدراسیون شنای آسیا عنوان کرده است. تیم های فولاد ماهان سپاهان و نفت امیدیه نمایندگان کشورمان در نهمین دوره مسابقات واترپلو جام باشگاهای آسیا خواهند بود.

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.