نبرد سخت و نفس گیر ایران و قزاقستان

واترپلوئیست‌های ایران پس از کسب دو پیروزی در مرحله گروهی مسابقات واترپلو بازی‌های آسیایی جاکارتا این بار مقابل قزاقستان به آب می‌زنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ تیم ملی واترپلو ایران که دو دیدار نخست خود را در بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ با پیروزی پشت سر گذاشته است، فردا(سه‌شنبه) در سومین و آخرین دیدار مرحله گروهی خود به مصاف تیم قدرتمند قزاقستان خواهد رفت.

پیش از این واترپلوئیست های ایران موفق شده بودند سنگاپور و کره جنوبی را از پیش رو بردارند و پس از یک روز استراحت فردا (سه‌شنبه) ساعت ۱۴:۴۰ (به وقت تهران) باید مقابل قزاقستان به آب بزنند.

مسابقات واترپلو بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸، از روز شنبه سوم شهریور ۱۳۹۷ ( ۲۵ آگوست ۲۰۱۸) آغاز و تا روز شنبه دهم شهوریور ۱۳۹۷ پیگیری خواهد شد.

 

گروه بندی دور مقدماتی واترپلو بازی‌های آسیایی :

گروه A:

۱-  قزاقستان ۲- سنگاپور ۳- کره جنوبی  ۴-  ایران

گروه B:

۱-  عربستان سعودی، ۲- ژاپن ۳- هنگ کنگ ۴- چین  ۵- اندونزی

سه‌شنبه ۰۶/ ۰۶ /۹۷ روز چهارم 
ژاپن هنگ کنگ ساعت ۱۲:۰۰
(به وقت تهران)
 گروه B
عربستان سعودی چین ساعت ۱۳:۲۰
(به وقت تهران)
 گروه B
قزاقستان ایران ساعت ۱۴:۴۰
(به وقت تهران)
 گروه A

اسامی ۱۳ بازیکن تیم ملی واترپلو ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا: 

  1. امید لطف پور
  2. شایان قاسمی
  3. علی پیروزخواه
  4. امیرحسین کیهانی
  5. مهدی یزدان‌خواه
  6. محمدجواد عباسی
  7. ارشیا الماسی
  8. پیمان اسدی
  9. سهیل رستمیان
  10. امیر دهداری
  11. امیر حسین رهبر
  12. حامد ملک خانبانان
  13. حسین خالدی

کادر فنی : 

  1. نادر غفوری (سرپرست)
  2. الکساندر چیریچ (سرمربی)
  3. وحید رضایی (مربی)
  4. امیر عباس اکبرنژاد(مربی آنالیز)
  5. خسرو حمزه(مربی روانشناس)

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.