نتایج روز دوم مسابقات شنای بین المللی جام فجر زنده رود

روز دوم مسابقات بین المللی شنای جام فجر زنده رود اصفهان عصر دیروز (جمعه) به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات بین المللی شنا مسافت بلند ویژه پسران تحت عنوان جام فجر زنده رود اصفهان روز پنجشنبه (۲۱بهمن۱۳۹۵) به میزبانی استخر انقلاب اصفهان به مناسبت گرامی داشت ایام الله دهه فجر آغاز شد. این مسابقات به همت هیات شنای استان اصفهان در رده‌های سنی ۱۱ تا ۱۷ سال با حضور ۴۹ تیم صبح روز پنجشنبه (۲۱بهمن) آغاز و تا یکشنبه (۲۴ بهمن۱۳۹۵) پیگیری خواهد شد.

برای مشاهده نتایج صبح روز اول مسابقات کلیک کنید.

برای مشاهده نتایج عصر روز اول مسابقات کلیک کنید.

برای مشاهده نتایج عصر روز دوم مسابقات کلیک کنید.
روز سوم این رقابت‌ها از ساعتی پیش آغاز شد که برنامه آن به شرح ذیل می باشد:

1486791149_6-copy

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.