نیما شهبازی تا اطلاع ثانوی از کلیه مسابقات واترپلو محروم شد

بر اساس رای کمیته انضباطی فدراسیون شنا نیما شهبازی بازیکن تیم واترپلو جوانان کشورمان تا اطلاع ثانوی از حضور در کلیه مسابقات واترپلو محروم شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، نیما شهبازی که به دلیل بی انضباطی در اردوی تیم واترپلو جوانان در مسابقات قهرمانی جهان استرالیا به کمیته انضباطی احضار شده بود به جهت شرکت نکردن در دومین جلسه این کمیته که در تاریخ ٢۴ دی ماه برگزار شد، از شرکت در کلیه مسابقات واترپلو محروم شد.

لازم به ذکر است جلسه اول کمیته انضباطی نیز بنا به درخواست این بازیکن زنجانی در موعد مقرر برگزار نشده بود.

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.