هم‌گروهی جوانان ایران با صربستان و استرالیا

با برگزاری قرعه کشی مسابقات واترپلو قهرمانی جوانان جهان 2015 تیم ملی ایران با صربستان، استرالیا، مکزیک و آرژانتین هم‌گروه شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ صبح امروز (سه‌شنبه) فدراسیون جهانی شنا (فینا) مراسم قرعه کشی مسابقات قهرمانی جوانان جهان ۲۰۱۵ را برگزار کرد. بر اساس این قرعه‌کشی ۲۰ تیم راه یافته به مسابقات جهانی در قالب چهار گروه با هم به رقابت خواهند پرداخت.

تیم ملی ایران در گروه C این رقابت‌ها با تیم‌های صربستان، استرالیا، مکزیک و آرژانتین قرار گرفت.

مسابقات قهرمانی جوانان جهان از ۴ تا ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۵ (۱۳ تا ۲۱ شهریور ۱۳۹۴) با حضور ۲۰ تیم برتر پنج قاره به میزبانی آلماتی (قزاقستان) برگزار می‌شود.

گروهبندی تیم‌ها در مسابقات قهرمانی جوانان (آلماتی ۲۰۱۵):

A: کرواسی – برزیل – مونتنگرو – مصر –  آفریقای جنوبی

B: ژاپن – هلند – مجارستان – یونان -چین

C: ایران – آرژانتین – صربستان – استرالیا – مکزیک

D: کانادا – ازبکستان – ایتالیا – قزاقستان – اسپانیا

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.