پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

وزارت ورزش و جوانان در پیامی فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و و روابط عمومی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
 به  گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان متن پیام به شرح ذیل است :
 نامگذاری ۲۷ اردیبهشت‌ماه به نام روزجهانی ارتباطات و روابط عمومی  ، بهانه‌ای است تا نقش و جایگاه این هنر را به عنوان هنرهشتم یادآورشویم ودست‌آوردهای تلاشگران این عرصه  را ارج نهاده و خدمات ارزشمند آنها  را  که در راستای   رسالت خطیر اطلاع رسانی،  تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی به مردم گام بر می‌دارند تقدیر کنیم .
شکی نیست مدیران و کارشناسان روابط عمومی با اطلاع رسانی ،  اطلاع یابی و انعکاس به موقع مسائل، مشکلات و نیازهای مخاطبین، مدیران را در فرآیند مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری می نمایند .
وزارت ورزش و جوانان ، در سال ” اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل ” ،  ضمن تبریک روز ملی ارتباطات و هفته روابط عمومی  به همه فعالان این  عرصه در  دو بخش  ورزش و جوانان،  توفیق روزافزون همه  عزیزان راجهت تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست‌های دولت تدبیر و امید از درگاه باریتعالی مسئلت دارد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.