پیام تسلیت فدراسیون شنا به بهروز اسفندیاری

فدراسیون شنا با صدور پیامی درگذشت محمد اسفندیاری برادر بهروز اسفندیاری نایب رئیس محترم فدراسیون نجات غریق را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ باخبر شدیم بهروز اسفندیاری نایب رئیس محترم فدراسیون نجات غریق در غم از دست دادن برادر بزرگوار  خود به سوگ نشسته است.

فدراسیون شنا ضمن تسلیت این ضایعه دردناک از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت واسعه و برای خانواده محترم اسفندیاری، صبوری و شکیبایی مسئلت می کند.

خداوند قرین رحمتش فرماید.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.