پیگیری تمرینات ملی‌پوشان شنا در مشهد

دور جدید تمرینات آماده سازی تیم ملی شنا برای حضور پرقدرت در مسابقات قهرمانی آسیا (ژاپن ۲۰۱۶) از شنبه (ششم شهریور 1395) در مشهد آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ باتوجه به لزوم برگزاری اردوی آماده سازی تیم ملی شنا برای حضور پرقدرت در مسابقات قهرمانی آسیا (ژاپن ۲۰۱۶)؛ کادر فنی تیم ملی شنا برنامه دور دوم اردوی‌های متمرکز تیم‌های ملی را اعلام کرد. بر این اساس از روز شنبه (ششم شهریور ۱۳۹۵) ملی‌پوشان شنای ایران با حضور در مشهد مقدس تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی تیم ملی آغاز کردند.

طبق برنامه اعلام شده از طرف مربی تیم ملی، روز های زوج یک جلسه شنا ویک جلسه تمرین در خشکی در دستور کار ملی‌پوشان قرار دارد. دو جلسه شنای روزهای فرد به همراه یک جلسه کار با وزنه ترتیب برنامه‌های شناگران ایران تا روز هجدهم شهریور ۱۳۹۵ است.

مسابقات قهرمانی آسیا در سه رشته شنا، شیرجه و واترپلو ۲۴ تا ۳۰ آبان ۱۳۹۵ به میزبانی ژاپن در شهر توکیو برگزار می‌شود.

 

کادر فنی:

  • سرمربی: عباسعلی کشتکار
  • مربی: خشایار حضرتی

 

شناگران حاضر در اردو:

  • آذربایجان شرقی: مهدی انصاری، سروش قندچی.
  • اصفهان: جمال چاوشی فر.
  • البرز: آرشام میرزایی.
  • تهران: آرمان صانعی، امیرعباس امراللهی.
  • خراسان رضوی: امیرسامان خواجگی، محسن مهمان نواز، آریا نسیمی شاد،سینا غلامپور.

 

محل اردو : استان خراسان رضوی- مشهد مقدس- میدان ۱۰ دی – هتل رازی

ساعت و تاریخ پذیرش: ساعت ۱۴ روز شنبه ۹۵/۰۶/۰۶

تاریخ اتمام اردو:  روز پنجشنبه ۹۵/۰۶/۱۸

 

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.