چیریچ: نمی‌توانم احساسم را بگویم/ نام بازیکنانم در تاریخ ثبت شد

سرمربی تیم ملی واترپلو ایران پس از کسب مدال برنز گفت: نمی توانم احساسم را شرح دهم اما خوشحالم که نام بازیکنانم در تاریخ ثبت شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ الکساندر چیریچ سرمربی تیم ملی واترپلو ایران پس از کسب مدال برنز بازی های آسیایی اظهار کرد: می خواهم از همه بازیکنانم تشکر کنم. از همه آن هایی که اینحا بودند. از کادر فنی و دستیارانم و همینطور سیروس طاهریان که اینجا نیست ممنونم. همینطور باید قدردان حمایت های محسن رضوانی باشم که همه چیز را برای موفقیت تیم فراهم کرد.

چیرو در ادامه تاکید کرد: نمی توانم احساسم را بگویم فقط خوشحالم نام بازیکنانم در تاریخ واترپلو ایران ثبت شد.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.