کشتکار: نوجوانان مهم ترین سرمایه های شنای ایران هستند

سرمربی تیم ملی شنا با اشاره به مهم ترین برنامه های زیر ساختی یادآور شد: آینده نسل ورزش کشور در هر رشته ای نوجوانان هستند که برنامه ها و زیر ساخت ها از حمایت و توجه به آنها آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ عباسعلی کشتکار سرمربی تیم ملی شنا با توجه به اعزام شناگران نوجوان به رقابت های ترکیه گفت: هشت شناگر که از ماه ها پیش تحت نظر بودند به رقابت های ترکیه اعزام شدند. البته ما از دی ماه تقاضای حضور در این رقابت ها را داشتیم که بهترین ها را انتخاب کردیم و به غیر از دو نفر که مشکل پاسپورت داشتند باقی شناگران اعزام شدند.
وی در مورد نحوه انتخاب این شناگران ادامه داد: همانطور که اشاره کردم زیر ساخت های فدراسیون گروه های سنی نوجوانان هستند که زحمت آنها بر دوش هیات های استان ها است. دو دوره اردوی خوب برای شناگران نوجوان برگزار کردیم که اولین اردو با حضور ۷۰ شناگر در استان کردستان به نحو مطلوبی انجام شد. در دومین دوره ۳۰ نفر از بهترین های اردوی اول در استان قزوین حضور یافتند که این اردو نیز از کیفیت خوبی برخوردار بود. در نهایت این اردوها به مسابقات قهرمانی کشور رسید و ۱۷ شناگر برتر این رقابت ها در شرایطی خاص و با برنامه زیر نظر قرار گرفتند.
کشتکار در ادامه افزود: در نهایت از ۱۷ شناگر برتر مسابقات قهرمانی کشور شناگران اعزامی به رقابت های ترکیه انتخاب شدند که به منظور بالا بردن انگیزه و روحیه شناگران نوجوان و همچنین برای کسب تجربه حضور در رقابت های بین المللی که کشورهای خوبی نیز در آن شرکت می کنند در این مسابقات حضور پیدا کردند. البته بعد از پایان این رقابت ها و اتمام امتحانات شناگران تمرینات و اردوهای مترکز و نیمه متمرکز برای آنها ادامه خواهد داشت.
سرمربی تیم ملی شنا با اشاره به دو شناگری که نتوانستند در مسابقات ترکیه شرکت کنند اظهار داشت: متاسفانه دو شناگر بسیار خوب کشور از حضور در این رقابت ها باز مانند که برای آن ها نیز برنامه هایی را ترتیب دادیم که آنها می توانند ۲۸ خرداد ماه در یک اردوی تمرینی که در کشور قطر و زیر نظر IOC برگزار می شود شرکت کنند.
وی حضور نوجوانان در رقابت های برون مرزی را بسیار مثبت و موثر دانست و تصریح کرد: حضور در رقابت های این چنینی فوق العاده ایجاد انگیزه می کند. این شناگران همیشه در حال تمرین کردن هستند و در نهایت فقط با خودشان مسابقه می دهند رقیبانشان را می شناسند به طوری که پیش از مسابقه می دانند که چه کسی چه مقامی می آورد. شرکت در همچین مسابقاتی می تواند به کسب تجربه حضور در رقابت های بزرگ تر کمک کند همانطور که قبلاً هم گفتم این نوجوانان آینده شنای ایران هستند و باید بیش از همه به آنها توجه شود.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان