کیهانی: با مدال بازی های آسیایی تلاش هایمان به ثمر می نشیند

ملی پوش واترپلو ایران در جریان تمرینات سخت و فشرده اردوی ایتالیا ابراز امیدواری کرد که با کسب مدال بازی های آسیایی این تلاش ها به ثمر بنشیند.

به گزارش روبط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امیرحسین کیهانی ملی پوش واترپلو ایران اظهار کزد: برای بازی های آسیایی جاکارتا اردوهای آمادگی را پشت سر می گذاریم و در حال حاضر در اردوی آمادگی کشور ایتالیا بسر می بریم. کادر فنی و فدراسیون تلاش زیادی کردند تا تمام برنامه های تدارکاتی منظم برگزار شود. ما یک اردوی تدارکاتی و مسابقه دوستانه با چین که حریف اصلی ما در آسیا است خواهیم داشت. بعد از آن هم در صربستان تمریناتمان را دنبال می کنیم. قبل از بازی های آسیایی هم یک اردوی برون مرزی در کشور سنگاپور را پشت سر می گذاریم.

وی افزود: امیدوار هستم، بتوانیم در بازی های آسیایی بعد از سال ها به مدال برسیم تا زحمات خودمان و بسیاری دیگر که مدت ها برای پیشرفت این رشته تلاش کردند را به ثمر بنشانیم.

کیهانی در پایان گفت: هدف اصلی ما در بازی های آسیایی پیروزی مقابل حریف مستقیم خود یعنی چین است. بعد از آن هم به رویارویی با قزاقستان و ژاپن فکر می کنیم که از قدرت های برتر آسیا هستند. ژاپن حتی در جهان نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد. انشالله بتوانیم ابتدا چین را شکست دهیم و به مدال برسیم که بعد از سال ها این اتفاق خواهد افتاد. بعد از آن هم تمرکز خود را روی تیم های ژاپن و قزقستان خواهیم گذاشت.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.