پیروزخواه: بازیکنان تیم ملی در اوج هماهنگی هستند

پیروزی قاطع واترپولیست های ایران در 2 بازی ابتدایی مسابقات فینا ترافی نه تنها هواداران این رشته ورزشی بلکه سایر هموطنان را به قهرمانی این تیم در این دوره از بازی ها امیدوار کرده است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، با توجه به ۲ پیروزی مقتدرانه ایران در مقابل تیم های گوآتمالا و اندونزی اکنون انتظارات از ملی پوشان واترپلو بالا رفته تا جایی که اکنون همه در انتظار قهرمانی این تیم هستند.
علی پیروزخواه بازیکن تیم ملی درباره دومین پیروزی تیم ملی گفت: خدا را شکر می کنم که توانستم در این بازی نیز برای تیم ملی کشورم موثر باشم و گلزنی کنم.
وی ادامه داد: همه بازیکنان تیم ملی در این بازی تلاش کردند تا بهترین نتیجه برای ایران رقم زده شود که خوشبختانه این اتفاق نیز رخ داد.
وی افزود: به خوبی می دانیم انتظارات از تیم ملی به خصوص در این مسابقات با توجه به اینکه میزبان هستیم بسیار زیاد است و ما نیز می خواهیم تا از این امتیاز استفاده کنیم.
پیروزخواه گفت: بازی خوبی را مقابل تیم ملی اندونزی انجام دادیم تیمی که به اعتقاد من در مقابل ما بمب انگیزه بود و تا لحظه آخر دست از تلاش برنداشت.
بازیکن تیم ملی واترپلو اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که بتوانیم در این بازی ها به فینال رسیده و با کسب عنوان قهرمانی جام را به هواداران ایران عزیز تقدیم کنیم و با توجه به اینکه بازیکنان تیم اکنون در اوج هماهنگی به سر می برند مطمئن هستم این اتفاق بزرگ رخ خواهد داد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

پنام‌تاش: تیم ملی واترپلو با ترکیبی جوان و برنامه‌های بین‌المللی آماده قهرمانی آسیا می‌شود

سرمربی تیم ملی واترپلو اعلام کرد: ملی‌پوشان با ترکیبی جوان، پرانگیزه و پشتوانه‌ای از بازی‌های تدارکاتی خارجی، در مسیر آماده‌سازی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند و کسب سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا قرار دارند.

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین-۲۰۲۵؛محسن رضوانی: امید زیادی برای کسب مدال داریم

رئیس فدراسیون ورزش های آبی به همراه جان آنسوی، سرمربی ترکیه ای تیم های ملی شنا در دومین نشست تخصصی فدراسیون ها و انجمن های ورزشی اعزامی به سومین دوره بازی های آسیایی جوانان بحرین با مسئولین کمیته ملی المپیک شرکت نمود.