در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی حضور می‌یابیم

رئیس فدراسیون شنا گفت: ما در هر سه رشته شنا، شیرجه و واترپلوی مسابقات کشورهای اسلامی شرکت می‌کنیم.
به گزارش فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ اظهار کرد: در نشست مسابقات کشورهای اسلامی، مقرر شد در مسابقات شنای بازی‌های داخل سالن آسیا شرکت کنیم و همچنین در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی تیم‌های ملی شیرجه و واترپلوی ایران که اردیبهشت سال آینده به میزبانی آذربایجان برگزار می‌شود حاضر خواهیم شد.
وی افزود: دیشب در یکصدوپانزدهمین جلسه شورای معاونان وزارت ورزش با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، نیز حاضر شدیم و تاکید سلطانی‌فر بر حضور افراد متخصص و توجه به دانش افزایی ورزشکاران شنا، شیرجه و واترپلو بود تا با برنامه مدونی که تا المپیک ۲۰۲۰ ژاپن از سوی فدراسیون شنا تهیه شده است بتوانیم بیش از پیش به موفقیت برسیم.
رئیس فدراسیون شنا ادامه داد: خوشحالم که سلطانی فر به عنوان متولی ورزش کشور ورزش های پایه و پرمدال را در اولویت کاری خود قرار داده است زیرا معتقدم کشورهایی در المپیک به موفقیت دست پیدا می‌کنند که ابتدا در ورزش های پایه و پرمدال سرمایه گذاری کنند.
رضوانی تاکید کرد: یکی دیگر از توفیقات فدراسیون شنا این است که برانوش نیک بین سرپرستی سابق فدراسیون شنا در کسوت مشاور وزیر ورزش فعالیت می‌کند و این موضوع می‌تواند کمک شایانی به فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو کند.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.