ارشیا الماسی

ارشیا الماسی اگر چه از جوانان تیم ملی واترپلو ایران به شمار می رود اما حضور مستمر در رده های سنی مختلف تیم ملی موجب شده تا امروز به عنوان یکی از قهرمانان با تجربه ایران شناخته شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ ارشیا الماسی متولد ۱۳۷۶/۰۱/۰۸ در شهر کرمانشاه است که با وزن ۹۳ کیلوگرم و قد ۱۹۷ سانتی متر یکی از بازیکنان جوان و آینده دار تیم ملی واترپلو ایران به شمار می‌رود.

الماسی  می‌گوید: من در یک خانواده کاملا ورزشی بزرگ شده ام و این امر باعث شد که از ابتدا با دنیای ورزش حرفه ای آشنا شوم. بواسطه یک گروه استعدادیاب در دوران مدرسه استعدادیابی شدم و با تشویق های خانواده علاقه بیشتری به واترپلو پیدا کردم و تصمیم به ادامه این ورزش گرفتم. وی بزرگترین هدف در زندگی حرفه ای  و شخصی خود را کسب مدال بازی‌های آسیایی و رسیدن به یک زندگی در رفاه کامل و مملو از آرامش همراه با شرایط مالی مساعد برای خود و خانواده عنوان کرد.

وی در ادامه افزود: شرایط فعلی واترپلو ایران شرایط خوبی دارد و مطمئنا این روند رو به رشد ادامه خواهد داشت.

 

سابقه حضور در مهمترین رویدادهای ملی:

  • مسابقات قهرمانی آسیا – ۲۰۱۷ ژاپن
  • مسابقات آسیایی جوانان – ۲۰۱۳ اندونزی
  • مسابقات آسیایی جوانان – ۲۰۱۶ اندونزی
  • مسابقات انتخابی المپیک – چین
  • مسابقات کشورهای اسلامی – ۲۰۱۷ باکو
  • مسابقات جهانی – ۲۰۱۲ ترکیه
  • مسابقات جهغانی – ۲۰۱۴ قزاقستان
  • مسابقات جهانی – ۲۰۱۸ صربستان
  • سابقات توسعه جهانی واترپلو (فیناترافی) – مالت ۲۰۱۷

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.