پیام تبریک پیمان گرامی رئیس هیات شنا اصفهان در پی موفقیت افقری

رئیس هیات شنا استان اصفهان و مدیر پایگاه ملی شنا اصفهان در پی کسب ورودی شنا المپیک این موفقیت تاریخی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ پیمان گرامی رئیس هیات شنا استان اصفهان با صدور پیامی موفقیت مهرشاد افقری شناگر ملی استان اصفهان را تبریک گفت.

در این پیام آمده است:
با حمایت های همه جانبه مسئولان ورزش کشور به ویژه جناب آقای رضوانی ریاست فدراسیون، مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان، دبیر و اعضای فدراسیون و با وجود تمامی سختی‌های دوران کرونایی حاکم بر ورزش کشور، جامعه شنا ایران موفق به کسب یک دستاورد بزرگ شد. تاسیس یک باشگاه تخصصی شنا در اصفهان و حضور این باشگاه در چندین رقابت و حمایت از مدارس شنا در استان بدون شک یکی از عوامل تاثیر گذار در کسب این موفقیت است. با وجود اشخاصی همچون آقای جابرزاده مدیر عامل باشگاه اریس راه برای موفقیت شنای این استان هموارتر گشت و تلاش‌های مربی خوش اخلاق شنای اصفهان گامر دیلانچیان نیز در به ثمر رسیدن این دستاورد ستودنی است.

بر خود واجب دانستم با قدردانی از زحمات کلیه عزیزانی که در این موفقیت نقش داشتند کسب ورودی B المپیک توسط شناگر پر تلاش اصفهانی مهرشاد افقری را به جامعه ورزش و ملت شریف ایران تبریک گویم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پنام‌تاش: تیم ملی واترپلو با ترکیبی جوان و برنامه‌های بین‌المللی آماده قهرمانی آسیا می‌شود

سرمربی تیم ملی واترپلو اعلام کرد: ملی‌پوشان با ترکیبی جوان، پرانگیزه و پشتوانه‌ای از بازی‌های تدارکاتی خارجی، در مسیر آماده‌سازی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند و کسب سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا قرار دارند.

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین-۲۰۲۵؛محسن رضوانی: امید زیادی برای کسب مدال داریم

رئیس فدراسیون ورزش های آبی به همراه جان آنسوی، سرمربی ترکیه ای تیم های ملی شنا در دومین نشست تخصصی فدراسیون ها و انجمن های ورزشی اعزامی به سومین دوره بازی های آسیایی جوانان بحرین با مسئولین کمیته ملی المپیک شرکت نمود.