بازدید وزیر ورزش و رئیس فدراسیون از استخر روباز قهرمانی شیرودی

وزیر ورزش و جوانان به همراه رئیس فدراسیون شنا با حضور در مجموعه ورزشی شیرودی از استخر روباز قهرمانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دکتر حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان امروز(چهارشنبه) با حضور در مجموعه ورزشی شیرودی با محسن رضوانی رییس، محسن علی آبادی نایب رییس و سایر مسئولان فدراسیون شنا دیدار و گفت و گو کرد. بر این اساس وزیر ورزش و جوانان ضمن بازدید از استخر روباز شیرودی بر لزوم بهربرداری از این مجموعه ماندگار ورزش ایران در راستای توسعه اهداف قهرمانی تاکید کرد.

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا نیز با قدردانی از حضور وزیر ورزش و جوانان، نگاه مثبت و اشراف کامل دکتر سجادی در توسعه و پیشبرد اهداف عالی ورزش را زمینه ساز موفقیت روزافزون و دلگرمی خانواده شنا، شیرجه و واترپلو دانست.

در این بازدید علی رغبتی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، کاوه احمدی مدیرکل مرکز روابط عمومی و ارتباطات وزارت ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان وزارت ورزش، دکتر سجادی را همراهی می‌کردند.

 

 

 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.