سالگرد خبرنگار فقید روزنامه کیهان ورزشی چهارشنبه برگزار می شود

نخستین سالگرد خبرنگار ارزشی و فقید روزنامه کیهان ورزشی فردا چهارشنبه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مراسم بزرگداشت “جعفر محتشمی” از روزنامه نگاران با سابقه و ارزشی عرصه مطبوعات ورزشی فردا چهارشنبه از ساعت ١۶ الی ١٧:٣۰ در سالن همایش های لانه جاسوسی واقع در خیابان طالقانی، تقاطع مفتح درب اصلی سفارت اسبق آمریکا برگزار خواهد شد.

فدراسیون شنا از ورزشکاران، پیشکسوتان و اهالی محترم رسانه دعوت می کند، در مراسم بزرگداشت این نویسنده توانای کشتی و ورزش ایران و مجله کیهان ورزشی شرکت کنند.

مرحوم محتشمی از خبرنگاران متعهد و با سابقه روزنامه کیهان ورزشی بود که سالها با صداقت، شجاعت و اخلاق گرایی در عرصه مطبوعات بویژه رشته کشتی به قلمفرسایی پرداخت و آثار او در ذهن و خاطر دوستداران ورزش باقی خواهد ماند.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.