نفت امیدیه بر سکوی قهرمانی می ایستد/ معرفی بهترین های شنای کشور

مراسم اختتامیه نهمین دوره مسابقات شنای پسران باشگاههای کشور عصر امروز جمعه در استخر ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود و قهرمان و برترین های این مسابقات معرفی خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مرحله چهارم و پایانی مسابقات شنای باشگاههای کشور در حالی امشب در ورزشگاه آزادی به پایان می رسد که تیم نفت امیدیه در مجموع امتیازات سه مرحله گذشته این مسابقات قهرمانی خود را مسجل کرده است.
نفت امیدیه تاکنون با ٢٢٨۶ امتیاز پیشتاز بلامنازع رقابت هاست و عصر امروز بر سکوی قهرمانی خواهد ایستاد.

تیم هیات شنای گیلان نیز با ٢۰۵١ امتیاز در سکوی دوم جای دارد و به احتمال فراوان عنوان نایب قهرمانی را به خود اختصاص خواهد داد.

تیم مقاومت بسیج هم که از وجود ملی پوش سرشناس کشور محمد بیداریان سود می برد نیز با ١٨٨۵ امتیاز در مکان سوم جای دارد و برای کسب بهترین جایگاه در ۵ ماده پایانی تلاش خواهد کرد.

گفتنی است نهمین دوره مسابقات شنای باشگاههای کشور از اول دی ماه گذشته با رقابت ٧ تیم ؛ نفت امیدیه، فولاد ماهان سپاهان، هیات شنای گیلان، مقاومت بسیج، هیات شنای زنجان، هیات شنای فارس و نفت تهران آغاز شد و پس از برگزاری ۴ مرحله عصر امروز جمعه با معرفی تیم قهرمان و برترین های این رقابتها به کار خود پایان خواهد داد.

مراسم اهداء جوایز و اختتامیه این مسابقات از ساعت ١٨ عصر امروز با حضور مسئولان فدراسیون شنا، مدیران باشگاهها و پیشکسوتان شنای کشور در استخر ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.