آغاز طرح ملی بانو توانا از ابتدای خرداد ماه سال جاری

طرح ملی بانو توانا در بخش تمرین در آب زیر نظر فدراسیون شنا توسط هیات‌های شنا استانی از ابندای خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ با اعلام ایمان رحیمی مسئول کمیته همگانی فدراسیون شنا، طرح ملی بانو توانا از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط هیات‌های شنا استان‌های سراسر کشور آغاز خواهد شد.

این طرح که از سوی وزارت ورزش و جوانان با هدف ارتقای سلامت جامعه سالمند و اشاعه مهارت تمرین در آب به عنوان ورزشی مفرح جهت اجرا به فدراسیون شنا سپرده شده است، توسط مربیان مجرب تمرین در آب فدراسیون در هشت هفته و شانزده جلسه صورت می پذیرد.

در همین راستا هفته گذشته جلسه ای با حضور شهرناز ورنوس نایب رئیس فدراسیون و نواب ریس بانوان هیات‌های شنا استان‌ها برگزار و هماهنگی های لازم در راستای اجرای این طرح صورت گرفت.

لازم به ذکر است تمرین در آب طرح بانو توانا زیر نظر کمیته همگانی فدراسیون برگزار می‌شود که مخاطبان انجام این ورزش در بازه زمانی یاد شده بانوان سالمند رده سنی ۵۵ سال به بالای استان‌های سراسر کشور هستند.  

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اردوی آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در مسابقات جهانی کرواسی آغاز می‌شود/ دعوت از ۲۲ بازیکن به اردوی تیم ملی واترپلو جوانان

تیم ملی واترپلو جوانان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی آسیا، اردوی آماده‌سازی خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال جهان در زاگرب کرواسی برگزار می‌کند. اسامی بازیکنان دعوت‌شده به این اردو اعلام شد.

پیام قدردانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به دکتر خسروپناه به مناسبت پیام تبریک قهرمانی تیم ملی واترپلو جوانان

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، با ارسال پیامی به حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، از پیام تبریک و محبت‌آمیز ایشان به مناسبت قهرمانی تیم ملی واترپلو جوانان کشورمان در رقابت‌های زیر ۲۰ سال آسیا تقدیر و تشکر کرد.

بازدید معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش از تمرینات تیم ملی شنای ایران

سید محمد شروین اصفهیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، با حضور در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران، از تمرینات تیم ملی شنای ایران بازدید کرد و از نزدیک در جریان آخرین روند آماده‌سازی شناگران ملی‌پوش قرار گرفت.