برگزاری جشنواره شنا دختران استان خراسان رضوی

جشنواره شنا به مناسبت بزرگداشت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا در بخش دختران استان خراسان رضوی در استخر شهید هاشمی نژاد مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جشنواره شنا به مناسبت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا و گرامیداشت عید غدیر ویژه دختران استان خراسان رضویب به همت هیات شنا این استان روز جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱ در استخر شهید هاشمی نژاد مشهد برگزار شد.

در این مسابقات حدود ۶۰ شناگر دختر در قالب پنج رده سنی با هم به رقابت پرداختند و پس از پایان مسابقه به همه افراد شرکت کننده گواهی شرکت و به افراد برتر هر رشته حکم قهرمانی اهدا شد.

 

WhatsApp Image 2022-07-16 at 10.57.56 PM

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.