دفاع مقدس خالق حماسه‌های عزتمندانه برای ایران اسلامی بود

فدراسیون ورزشهای آبی، یاد و خاطره‌ی شهدای هشت سال دفاع مقدس و رشادت‌های جانبازان، ایثارگران و آزادگان سرافراز ایران اسلامی را گرامی می‌دارد.

هفته‌‌ی دفاع مقدس یادآور دلاورمردی و رشادت رزمندگان غیور ایران اسلامی است که جوانمردانه از کیان مملکت دفاع کردند.

 یاد و خاطره‌ی شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس همچنین جانبازان، ایثارگران و آزادگان را که صادقانه و خالصانه در جبهه‌ی حق بر باطل، حضور پرفروغی داشتند، گرامی می‌داریم .

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.