دکتر حمزه: ملی پوشان واترپلو اضطرابی ندارند

روانشناس تیم ملی واترپلو ایران وضعیت روحی ملی پوشان را در آستانه مسابقات توسعه جهانی مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، دکتر خسرو حمزه درباره کلاس هایی که در روزهای باقی مانده تا مسابقات توسعه جهانی برای ملی پوشان واترپلو برگزار می کند، توضیح داد: با توجه به اینکه مسیر ما بلند مدت است، در این زمان کوتاه تا مسابقات تنها با بازیکنان ارتباط می گیریم و مهارت هایی را کار می کنیم که سریع می توانند بیاموزند.

وی افزود: مهارت هایی از جمله انسجام تیمی و افزایش انگیزه را تمرین می کنیم. هر چه به مسابقات نزدیک می شویم توجه ما نیز به مباحث انگیزشی بیشتر می شود. به خصوص برای بازی های مرحله آخر برنامه هایی برای ملی پوشان داریم.

روانشناس تیم ملی واترپلو همچنین در پاسخ به این پرسش که بازیکنان به لحاظ روحی در چه وضعیتی به سر می برند؟ گفت: آن ها خیلی مضطرب نشان نمی دهند. چون خوشبختانه بازیکنان باتجربه زیادی در تیم داریم و بسیاری از استرس ها از طریق بزرگترهای تیم مهار می شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

رضوانی: از پیگیری و حمایت وزیر ورزش و جوانان تشکر می‌کنم /فرایند درمانی مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه تا بهبودی کامل ادامه خواهد یافت

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از پیگیری و حمایت دکتر دنیا‌مالی پس از سانحه تصادف برای تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی تشکر و‌ تصریح کرد: فرآیند درمانی مصدومان تا بهبودی کامل پیگیری و دنبال خواهد شد.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی بر بالین مصدومان سانحه تصادف تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی 

محسن رضوانی پس از سانحه تصادف برای تیم دختران آذربایجان غربی که در اتوبوس مسیر ارومیه _ اصفهان بودند و در محور دلیجان دچار سانحه شدند، حضور یافت و ضمن عیادت از آن‌ها در جریان فرآیند درمانی مصدومان قرار گرفت.