شناگران ستارگان دلفین فاتح مرحله دوم شدند

دومین مرحله مسابقات شنای بانوان باشگاههای کشور – جام خلیج فارس – با پیشتازی تیم ستارگان دلفین به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در پایان مرحله دوم مسابقات شنای بانوان باشگاههای کشور که طی روزهای پنج شنبه و جمعه با شرکت ۶ تیم ستارگان دلفین، هیئت شنای فارس، فولاد مبارکه سپاهان، هیئت شنای گیلان، هیئت شنای تهران الف، هیئت شنای تهران ب و رقابت نزدیک به ٨۰ شناگردر استخر ورزشگاه آزادی برگزار شد، تیم ستارگان دلفین در مجموع دو مرحله با کسب ١٢۴۴ امتیاز عنوان تیم برتر دومین مرحله مسابقات شنای بانوان کشور را به خود اختصاص داد. تیم ستارگان دلفین در مرحله نخست نیز با کسب بیشترین امتیازات عنوان تیم برتر را به خود اختصاص داده بود.
پس از این تیم، فولاد مبارکه سپاهان با کسب ١۰٣۰ امتیاز در رده دوم جای گرفت و تیم هیئت شنای تهران الف با کسب ٩٢١ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.
بر اساس اعلام برگزار کنندگان مسابقات، امتیاز تیم ها در مرحله دوم بدون احتساب رکوردشکنی تیم ها اعلام شده و پس از بررسی رکوردها از سوی کمیته فنی، امتیازات نهایی تیم ها اعلام خواهد شد.

در رقابت های بعد از ظهر دومین روز این رقابتها که عصر امروز جمعه برگزار شد، شناگران تیم های فولاد مبارکه سپاهان، هیئت شنای گیلان و هیئت شنای فارس در رقابتی نزدیک عناوین برتر ۵ ماده پایانی این رقابتها را به خود اختصاص دادند.

نفرات برتر رقابتهای عصر امروز جمعه رقابتهای شنای بانوان باشگاههای کشور به این شرح است:
*٢۰۰ متر مختلط انفرادی:
١- دنیا حسینی (فولاد مبارکه سپاهان) با زمان ۴٣: ۴١: ٢ دقیقه
٢- مریم اورنگی (هیئت شنای فارس) با زمان ١٧: ۴٢: ٢ دقیقه
٣- ارغوان تیموری راد (ستارگان دلفین) با زمان ۶٣: ۴۶: ٢ دقیقه

* ۵۰ متر قورباغه:
١- رضیه رضایی (هیئت شنای گیلان) با زمان ٩٢: ٣۶ ثانیه
٢- مژگان سلیمانی (فولاد مبارکه سپاهان) با زمان ١٢: ٣٨ ثانیه
٣- سپیده مصلی (ستارگان دلفین) با زمان ٢٣: ٣٩ ثانیه

* ١۰۰ متر پروانه:
١- شیما عبد شنطیایی (هیئت شنای فارس) با زمان ٢۴: ١۵: ١ دقیقه
٢- کیمیا امیری (هیئت شنای تهران الف) با زمان ٨٧: ١۵: ١ دقیقه
٣- سوگند بهنام (ستارگان دلفین) با زمان ۰٢: ١۶: ١ دقیقه

* ۴ در ١۰۰ متر آزاد تیمی:
١- تیم ستارگان دلفین متشکل از ( مائده طهماسبی، راحله محمد میرزایی، زهرا برادران، آرزو معتمدی) با زمان ۴۵: ٢١: ۴ دقیقه
٢- تیم هیئت شنای تهران الف متشکل از (زهرا حسینی نمینی، بیتا برنا، مانا حسینی بای، کیمیا امیری) با زمان ۴٩: ٣۵: ۴ دقیقه
٣- تیم هیئت شنای فارس متشکل از (شیما عبد شنطیایی، ناز آفرین حسن پور، پرنیان بی طرف حقیقی، مریم اورنگی ) با زمان
۰١: ٣٩: ۴ دقیقه

* ١۵۰۰ متر آزاد:
١- آرزو معتمدی (ستارگان دلفین) با زمان ١۶: ۴٨: ١٩ دقیقه
٢- زهرا برادران (ستارگان دلفین) با زمان ٢٨: ٣١: ٢١ دقیقه
٣- فهیمه رضایی (فولاد مبارکه سپاهان) با زمان ٣۶: ۴۴: ٢٢ دقیقه

مسابقات شنای بانوان باشگاههای کشور طی ۴ مرحله برگزار می شود که قرار است مرحله سوم این مسابقات طی روزهای ٢۰ و ٢١ بهمن ماه برگزار شود.

image_printپرینت مطلب

محمد مهدی غلامی: با تلاش بیشتر به مدال‌های خوش‌رنگ‌تر می‌رسم

مهدی غلامی پس از کسب مدال برنز گفت:
«خداراشکر توانستم یک مدال به دست بیاورم، اما متأسفانه با اینکه تا لحظه آخر دوم بودم، یک اشتباه کوچک باعث شد مدال برنز نصیبم شود. امیدوارم در مسابقات آینده بتوانم جبران کنم و مدالی خوش‌رنگ‌تر کسب کنم.»

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / محمدمهدی غلامی در ۲۰۰ متر پروانه مدال برنز گرفت / سومین مدال شنا در ریاض ۲۰۲۵

محمدمهدی غلامی، شناگر ملی‌پوش ایران، در فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کرد و موفق به کسب مدال برنز شد و رکورد ۱۵ تا ۱۷ سال ایران را هم شکست.

حضرتی: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد/ طلای عبدلی نخستین مدال زرین تاریخ شنای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی بود

مربی تیم ملی شنا با اشاره به راهیابی ۳ نماینده ایران به فینال ۲۰۰ متر پروانه و قورباغه و راهیابی دو نماینده به نیمه‌نهایی ۱۰۰ متر آزاد گفت: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد.