شنا مظلوم واقع شده است/ آماده ایم به رفع مشکلات شنای کشور کمک کنیم

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شنا جزو رشته های مورد تاکید در اسلام است، گفت: متاسفانه شنا در کشور مظلوم واقع شده و جایگاهی متناسب با اهمیت و کارکردهای متنوع خود را ندارد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، امید کریمیان نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی که عصر امروز پنجشنبه در حاشیه مرحله سوم مسابقات شنای باشگاههای کشور سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: رشته شنا در کنار تیراندازی و سوارکاری جزو سه رشته ای است که پیامبر اکرم (ص) فراگیری آن را به مسلمانان توصیه کرده و این امر بیانگر اهمیتی است که می بایست برای این رشته قائل شد.

عضو فراکسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: علاوه بر این شنا کارکردهای متنوع بسیاری دارد که می تواند تمامی طیف های سنی جامعه را دربر بگیرد و در کنار کارکردهای درمانی در ایجاد آرامش روانی، شادابی و سلامتی جامعه نقش آفرین باشد.

کریمیان با تاکید بر اینکه شنا در کشور مظلوم واقع شده و توجه لازم به آن نمی شود، اظهار داشت: متاسفانه به این رشته کلیدی متناسب با اهمیت و جایگاهی که دارد توجه لازم صورت نمی گیرد و جا دارد تا مسئولان وزارت ورزش نگاه ویژه ای به این رشته پایه داشته باشند و از آن حمایت کنند.

نماینده مردم مریوان در مجلس ضمن اعلام آمادگی برای کمک به پیشرفت شنای کشور تصریح کرد: مجلس آمادگی هرگونه کمک به پیشرفت رشته شنا در ابعاد همگانی و قهرمانی را دارد و آماده است تا با رفع مشکلات سخت افزاری و ساختاری زمینه توسعه و رشد این رشته فراهم شود.

در این دیدار جمعی از پیشکسوتان و اعضای خانواده شنای کشور از جمله محمد حسین اقبالی، اجاق و… مسائل و مشکلات پیش روی این رشته ورزشی را با نماینده مجلس شورای اسلامی درمیان گذاشتند و خواستار توجه جدی مسئولان به رشته پایه و مادر شنا شدند.

image_printپرینت مطلب

پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت درخشش کاروان شنای ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پی کسب دو مدال طلای ارزشمند توسط تیم ملی شنای جوانان ایران در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، با صدور پیامی این موفقیت را تبریک گفت.

تیم ملی شنا به ریاض رسید

ملی پوشان شنا برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی بامداد امروز (چهارشنبه ۱۴ آبان) وارد ریاض شدند.

رضوانی در آستانه اعزام ملی‌پوشان شنا به بازی‌های کشورهای اسلامی: هدف ما حضوری قدرتمند در ریاض است

تیم ملی شنای ایران با ترکیب ۹ ورزشکار و هدایت جان اونسوی، به همراه کادر فنی، برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی آماده می‌شود. محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، با حضور در تمرینات پایانی ملی‌پوشان، برای آن‌ها آرزوی موفقیت کرد.

محمدمهدی غلامی، ستاره نوجوان شنا ایران: تاریخ‌سازی در بحرین آغاز راه است

محمدمهدی غلامی، شناگر ۱۶ ساله تیم ملی ایران و پرافتخارترین ورزشکار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، با کسب دو مدال طلا در ماده‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ متر پروانه، برگ زرینی در تاریخ شنا کشور رقم زد. او هدف اصلی خود را ادامه این مسیر تا رسیدن به بازی‌های المپیک عنوان کرده است.