شهابی مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان شد

وزیر ورزش و جوانان طی حکمی اژدر شهابی اقدم را بعنوان مدیرکل روابط عمومی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، درحکم دکتر عباسی آمده است:

با توجه به تعهد و تجربه جنابعالی بدینوسیله بعنوان مدیرکل روابط عمومی این وزارت منصوب می شوید.
بدیهی است نقش روابط عمومی و ارتباطات در تنظیم روابط درون و برون این ساختار مهم بویژه تعامل با اهل اندیشه و رسانه، جوانان علاقمند و با استعداد کشور، قهرمانان و پیشکسوتان ورزش از مهمترین مولفه های بکارگیری استعدادهای پویای کشور به حساب می آید که باید با جدیت و همراهی عالمانه مورد توجه گردد.

امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود و همکاری معاونین، مدیران ستاد و استان ها در پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی و اجرایی شدن برنامه های این وزارت موفق و موید باشید.

گفتنی است شهابی اقدم دارای مدرک فوق لیسانس ارتباطات است که ١٢ سال سابقه مدیریتی در سازمان تربیت بدنی، ٢۰ سال فعالیت رسانه ای، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال و مدیا آفیسری تیم ملی در جام ملت های ٢۰۰٧ مالزی، معاون اداره کل روابط عمومی و روابط بین الملل سازمان تربیت بدنی، مشاور قائم مقام وزیر آموزش و پرورش و معاونت تربیت بدنی، مشاور عالی فدراسیون گلف، خبرنگار واحدی مرکزی خبر و همکاری با مطبوعات در چاپ مقالات و یادداشت ها را کارنامه کاری خود دارد.

image_printپرینت مطلب

رقابت شش نسل واترپلو در تبریز برگزار شد

امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت، استخر قهرمانی شیرجه میرداماد تبریز میزبان یکی از خاص‌ترین رویدادهای واترپلو بود، مسابقات واترپلو شش نسل استان که با همکاری کمیته پیشکسوتان و کمیته واترپلوی هیات ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد.

هیجان واترپلو با رقابت شش تیم در جام خلیج فارس

رقابت‌های لیگ دسته یک واترپلو باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در استخر ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران آغاز شده است. این مسابقات با حضور شش تیم شامل آزادی، هونام ۹ دی تهران، کرمان، نفت تهران، یزد پولیکا و اراک در حال برگزاری است و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.