شیرجیان: روی سکو می رویم

بازیکن تیم واترپلوی دانشگاه آزاد اظهار امیدواری کرد که تیمش در پایان فصل روی سکو قرار بگیرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ علی اکبر شیرجیان پس از شکست دانشگاه آزاد برابر نفت امیدیه اظهار کرد: در هفته گذشته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم. در زمین هم تاکتیک های خوبی را به نمایش گذاشتیم. اما در جریان بازی موفق به پیروزی نشدیم. به هر حال تیم امیدیه هم نقاط ضعیف ما را شناسایی کرده بود. باید به حریف تبریک بگویم. ما قدری بدشانسی داشتیم. زیرا توپ های خوب ما به تیرک خورد و گل نشد. با این حال بازی را به تساوی کشاندیم. در نهایت اما در زمان آخر حریف بهتر از ما کار کرد و پیروز شد.

وی افزود: ما منتظر هستیم ببینیم که در گروه دیگر چه تیمی در رده سوم جای می گیرد. باید در بازی های حذفی بهتر از این کار کنیم. امیدوار هستم که در نهایت تیم دانشگاه دانشگاه آزاد روی سکو برود. جدول مسابقات امسال تغییراتی داشته است. رقابت ها برخلاف سال های گذشته لیگ امسال در دو گروه برگزار می شود. این جدول تعداد مسابقات را بیشتر کرده است. تیم هایی که در کورس رقابت هستند بازی های تماشایی به نمایش می گذارند. به نظرم سطح کیفی مسابقات هم خوب است.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.