عبدلی سریعترین شناگر ایران رکورد ۵۰ متر آزاد را شکست

سامیار عبدلی در دومین روز از مسابقات شنا بازی‌های آسیایی هانگژو 2022 موفق شد رکورد 50 متر آزاد را جابجا کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ صبح امروز(دوشنبه) در جریان رقابت‌های شنا دومین روز از نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ سامیار عبدلی موفق شد با ثبت زمان ۰۰:۲۲.۸۰ رکورد ماده ۵۰ متر آزاد را بهبود بخشد. این شناگر سرعتی ایران پیش از این در اردیبهشت ماه سال جاری در مسابقات شنا ترکیه با زمان ۰۰:۲۲.۸۴ رکورد این ماده را به نام خود ثبت کرده بود. سریعترین شناگر ایران با ثبت این زمان در مرحله مقدماتی این ماده در جایگاه ۱۰ قرار گرفت و از راه‌یابی به فینال بازماند.

ماده ۵۰ متر آزاد:
رکورد پیشین :

  • سامیار عبدلی – مسابقات بین المللی ترکیه / اردیبهشت ۱۴۰۲ / ثبت زمان ۰۰:۲۲.۸۴

رکورد جدید:

  • سامیار عبدلی – مسابقات شنا بازی‌های آسیایی هانگژو / مهر ۱۴۰۲ / ثبت زمان ۰۰:۲۲.۸۰

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.