محسن رضوانی سرپرست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو شد

وزیر ورزش و جوانان طی حکمی محسن رضوانی را بعنوان سرپرست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در حکم محمد عباسی خطاب به محسن رضوانی آمده است: نظر به تعهد، تجربه و به استناد اختیارات ذیل ماده ١۰ اساسنامه فدراسیون های ورزشی، جنابعالی را به موجب این ابلاغ بعنوان “سرپرست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو جمهوری اسلامی ایران ” منصوب می کنم.

لازم است با هماهنگی معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، ضمن انجام امور محوله در موعد مقرر نست به فراهم نمودن مقدمات و برگزاری انتخابات فدراسیون اقدام نمایید.
توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

لازم به ذکر است محسن رضوانی ملی پوش و کاپیتان اسبق تیم ملی واترپلو سابقه ۵ دوره حضور در بازیهای آسیایی را دارد. وی پیش از این در دوره ریاست وحید مرادی، غلامرضا جعفری و برانوش نیک بین مسئولیت دبیری فدراسیون شنا را برعهده داشت.

image_printپرینت مطلب

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی: بازیکنان جوان و آینده‌داری در لیگ واترپلو حضور داشتند

محسن رضوانی گفت: بازیکنان جوان بسیار خوبی در این دوره از رقابت‌های لیگ واترپلو حضور داشتند که این مهم به سود آینده‌ی واترپلوی ایران است چرا که قطعا آینده‌ی درخشان و عملکرد بهتری خواهند داشت .

دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.