مسابقه شنای مهدی انصاری در ۵۰ پروانه (ویدئو)

شناگر ارزنده ایران در جریان مسابقه ماده 50 متر پروانه دچار دررفتگی کتف شد و از صعود به فینال بازماند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و وانرپلو؛ مهدی انصاری شناگر جوان ایران صبح امروز درماده ۵۰متر پروانه به آب زد. این شناگر با عملکردی در خور توجه به کار خود ادامه داد اما در میانه راه با مصدومیت از ناحیه کتف روبرو شد. مهدی انصاری با همان کتف در رفته به شنا کردن تا پایان مسیر ادامه داد اما نتوانست به فینال راه یابد.

او بلافاصله با تشدید درد به پزشک مراجعه کرد. تشخیص پزشک در رفتگی کتف راست او است. بدین ترتیب انصاری شش هفته به استراحت نیاز دارد و نمی تواند در رشته تیمی ایران فردا(جمعه) به آب بزند. حالا کادر فنی در پی تدبیری برای تغییر ارنج تیم ملی برای شرکت در مسابقه فردا هستند.

در ویدئو زیر مهدی انصاری در خط شش شنا می کند.

برای دیدن این ویدئو بر روی علامت پخش کلیک کنید.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دعوت جان اونسوی از ۳۲ شناگر برای مرحله اول تمرینات تیم ملی / آغاز اردوی تیم ملی از ۲ فروردین

جان اونسوی، مدیر فنی تیم‌های ملی شنا، مسئولیت مستقیم تیم ملی شنا بزرگسالان را برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا بر عهده گرفت. به همین منظور، نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی از ۲ فروردین ماه با دعوت از ۳۲ شناگر در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران آغاز خواهد شد.

حمایت جامعه ورزش‌های آبی از سام واژیر، شیرجه‌رو تاریخ‌ساز ایران در «قهرمان ایران»

جامعه ورزش‌های آبی کشور با افتخار از سام واژیر، قهرمان پرافتخار شیرجه ایران، که در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ تاریخ‌ساز شد، حمایت می‌کند. در این راستا، مردم و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کد ۶۱۰ به سامانه ۳۰۰۰۰۳ از این ورزشکار ارزنده در برنامه «قهرمان ایران» شبکه ورزش سیما حمایت کنند.

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.