«پرویز گلریز» رئیس هیات شنای استان گیلان شد

مجمع انتخاباتی هیات شنای گیلان به ریاست سرپرست فدراسیون شنا برگزار و طی آن رئیس جدید این هیات برگزیده شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مجمع انتخاباتی هیات شنای استان گیلان امروز پنجشنبه به ریاست برانوش نیک بین سرپرست فدراسیون شنا و با حضور محمد بابایی مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان، دکتر افتخاری عضو هیات علمی دانشگاه، حیدر شونجانی رکوردار کرال سینه کشور، ١٩ تن از اعضای مجمع و جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان استان گیلان در محل اداره کل ورزش و جوانان شهر رشت برگزار شد.
در این مجمع محمد بابایی مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان طی سخنانی از واگذاری استخرهای این استان به هیات های شنا خبرداد و ابراز امیدواری کرد این واگذاری ها بتواند به توسعه و پیشرفته رشته شنا در این استان کمک کند.

در ادامه این نشست اعضای مجمع هیات گیلان به طرح مسایل و مشکلات شنای این استان پرداختند و درخواست های خود را پیرامون برگزاری کلاس های مربیگری و داوری با سرپرست فدراسیون شنا درمیان گذاشتند.
در پایان این جلسه با انجام رای گیری پرویز گلریز با کسب ١٩ رای و کسب تمامی آرای حاضرین برای چهار سال آینده به ریاست هیات شنای استان گیلان برگزیده شد.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.