کمیته مشورتی داوران شنا فردا تشکیل جلسه می دهد

جلسه کمیته مشورتی داوران شنا به منظور تدوین برنامه های سال آینده این کمیته فردا چهارشنبه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،مسعود عباسی سرپرست کمیته مشورتی داوران شنا گفت:در این نشست که از ساعت ١۴ فردا چهارشنبه ٢۶ بهمن در محل فدراسیون شنا برگزار می شود علاوه بر تدوین برنامه های سال آینده کمیته داوران، عملکرد داوران شنا در مسابقات قهرمانی کشور و همچنین مراحل برگزار شده مسابقات شنای باشگاههای کشور – جام خلیج فارس برسی خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به رویکرد فدراسیون در خصوص ارتقاء سطح علمی داوران شنا افزود:در جلسه فردا اعضا در خصوص تهیه وتدوین پیش نویس دستورالعمل دوره های تربیت مدرس داوری شنا که در ارتقاء سطح علمی وهمچنین تعلیم و تربیت داوران از اهمیت بالایی برخوردار است به بحث وتبادل نظر خواهند پرداخت.
سرپرست کمیته مشورتی داوران شنا در پایان خاطر نشان کرد:با تهیه این دستور العمل فدراسیون گام موثری در جهت ایجاد بستر مناسب برای بالا بردن سطح کیفی وکمی داوری شنا برخواهد داشت.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.