آئین نامه اجرایی جشنواره شنا زیر ۱۰سال استان‌های شمال و غرب کشور

آئین نامه اجرایی جشنواره شنا زیر ۱۰ سال (۹ – ۱۰ سال) دختران و پسران، ویژه استان‌های شمال و غرب کشور به میزبانی هیات شنا استان تهران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بر اساس اعلام کمیته فنی شنا مقرر است جشنواره شنا در رده سنی ۹  و ۱۰  سال (متولدین ۱۳۸۹و ۱۳۸۸) ویژه دختران و پسران  جهت توسعه کمی و کیفی رده های سنی شنای ایران برگزار شود.

این رقابت‌ها ویژه استان‌های شمال و غرب کشور (اردبیل،آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ایلام، لرستان، همدان، مازندران، سمنان، گیلان، گلستان، البرز، قزوین، قم، مرکزی،کرمانشاه، کردستان) به میزبانی استان تهران برگزار می‌شود.

مسابقات دوم الی پنجم بهمن ۱۳۹۸ ویژه پسران و ۲۲ الی ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ ویژه دختران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد.

 

برای دریافت فایل PDF  آئین نامه اجرایی جشنواره شنا زیر ۱۰سال دختران و پسران ویژه استان‌های شمال و غرب کشور بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید.

 

آئین نامه جشنواره شنا زیر ۱۰ سال مسابقات تهران – پسران

اصلاحیه آئین نامه  جشنواره شنا زیر ۱۰ سال مسابقات تهران – دختران

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.